Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Εγγραφές στο Νηπιαγωγείο !



Το 5ο Νηπιαγωγείο Σερρών ενημερώνει ότι οι εγγραφές  των νηπίων για το σχολικό έτος 2013-14 αρχίζουν την Δευτέρα  3 Ιουνίου 2013 και λήγουν την Παρασκευή  21 Ιουνίου 2013.

Στο Νηπιαγωγείο εγγράφονται κατ’ απόλυτη προτεραιότητα τα νήπια της πρώτης ηλικίας (που γεννήθηκαν το έτος 2008) για τα οποία η φοίτηση είναι υποχρεωτική. Ακολουθεί η εγγραφή των νηπίων της δεύτερης ηλικίας (  που γεννήθηκαν το έτος 2009) για τα οποία η φοίτηση είναι προαιρετική.

 Τα δικαιολογητικά για την εγγραφή μαθητών στο Νηπιαγωγείο, που προβλέπονται από το άρθρο 7 παρ. 2 του Π.Δ 200/1998 είναι:

·                     Πιστοποιητικό γέννησης του Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του νηπίου στα οικεία μητρώα ή δημοτολόγια.(Θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο)

·                     Επίδειξη βιβλιαρίου υγείας ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο να φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

·                     Πιστοποιητικό οδοντολογικής εξέτασης.(από ιδιώτη ιατρό/ κρατικό νοσοκομείο).

·                     Αποδεικτικό στοιχείο του γονέα-κηδεμόνα του νηπίου για τη διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας του.(Λογαριασμός Δ.Ε.Η., σταθερής τηλεφωνίας., ύδρευσης, κινητής τηλεφωνίας, Εκκαθαριστικό εφορίας)

·                     Δήλωση του γονέα ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του νηπίου. (Θα δοθεί από το Νηπιαγωγείο κατά την ημέρα εγγραφής)

·                      Ατομικό Δελτίο Υγείας (Θα δοθεί από το Νηπιαγωγείο κατά την ημέρα εγγραφής)

·                     Αίτηση του Γονέα- Κηδεμόνα για την εγγραφή του παιδιού στο Νηπιαγωγείο (Θα δοθεί από το Νηπιαγωγείο κατ την ημέρα εγγραφής) 
  Τα ασφαλισμένα παιδιά στον ΕΟΠΥΥ μπορούν να προσέρχονται στους ιατρούς των Μονάδων Υγείας  και στους συμβεβλημένους ιδιώτες ιατρούς με τον Οργανισμό για δωρεάν εξέταση και χορήγηση των ανωτέρω πιστοποιητικών, καθώς και του Ατομικού Δελτίου Υγείας (16608/11-4-2012 έγγραφο του Υπ. Υγείας και Κοιν. Αλληλεγγύης). Σύμφωνα με το με αρ. πρωτ. Φ.6/261/44789/Γ1/23-04-2012 έγγραφο του Υπ. Παιδείας . τα ιατρικά δικαιολογητικά που απαιτούνται για τις εγγραφές μπορούν να κατατίθενται στις σχολικές μονάδες ως τις 10 Σεπτεμβρίου 2013
  Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την εγγραφή νηπίου στο Νηπιαγωγείο μας μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε  από εδώ.