Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη κάρτα!

 Σήμερα στο Νηπιαγωγείο δεχτήκαμε το παρακάτω μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς μαθητές μας.

"Κάθε χρόνο διαλέγουμε να στέλνουμε τις ευχές μας στους πελάτες & προμηθευτές μας, ηλεκτρονικά. Τα χρήματα δε που θα δαπανούσαμε εαν χρησιμοποιούσαμε τυπωμένες κάρτες, γραμματόσημα , φακέλους κτλ. και ένα ποσό παραπάνω, το χρησιμοποιούμε ώστε να συνεισφέρουμε στις ανάγκες των Χωριών SOS και στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Μας άρεσε πάρα πολύ η κάρτα που έφτιαξαν τα παιδιά του 5ου και ζητάμε την άδειά σας να την χρησιμοποιήσουμε. Η κάρτα εκτός Ελλάδας θα σταλεί σε περίπου 10-12 άλλες χώρες. Θα θέλαμε τα παιδιά να ξέρουν οτι σχεδιάζοντας αυτή την όμορφη κάρτα, έχουν με τον τρόπο τους βοηθήσει άλλα παιδιά λιγότερο τυχερά από αυτά."

                       Green Bay & Company Ltd.
         76 Trapezountos Street - 145 65, Agios Stephanos-Athens                      

Το γεγονός αυτό έγινε η αφορμή να συζητήσουμε για τους τρόπους με τους οποίους στέλνουμε τις ευχές μας ( με το ταχυδρομείο, με email, με μηνύματα στο κινητό, με τηλεφωνική συνομιλία, με προσωπική επαφή κλπ.) και αποφασίσαμε να φτιάξουμε τις δικές μας κάρτες με ευχές για τους γονείς μας. Επίσης δεσμευτήκαμε να ετοιμάσουμε αύριο μια ηλεκτρονική κάρτα και να τη στείλουμε στο γειτονικό μας Νηπιαγωγείο το οποίο επισκεπτόμαστε στις εκδρομές μας.



Τις πιό γλυκές ευχές της για "Καλά Χριστούγεννα" μας είπε σήμερα η Μυρτώ, συνοδευόμενες από ένα μεγάλο κουτί γεμάτο με χριστουγεννιάτικα κουλουράκια τα οποία έφτιαξε η ίδια με τη βοήθεια της μαμάς της για να κεράσει τους συμμαθητές της. Τις ευχαριστούμε πάρα πολύ!