Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Εγγραφές 2017-18.


Το 5ο Νηπιαγωγείο Σερρών ενημερώνει ότι οι εγγραφές  των νηπίων για το σχολικό έτος 2017-18 αρχίζουν την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 και λήγουν την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017.
Στο Νηπιαγωγείο εγγράφονται μαθητές που γεννήθηκαν τα έτη ο έτος 2012 και 2013.
 Τα δικαιολογητικά για την εγγραφή μαθητών στο Νηπιαγωγείο, που προβλέπονται από το άρθρο 7 παρ. 2 του Π.Δ 200/1998 είναι:
·                     Πιστοποιητικό γέννησης του Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του νηπίου στα οικεία μητρώα ή δημοτολόγια.(Θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο)
·                     Επίδειξη βιβλιαρίου υγείας ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο να φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
·                     Αποδεικτικό στοιχείο του γονέα-κηδεμόνα του νηπίου για τη διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας του.(Λογαριασμός Δ.Ε.Η., σταθερής τηλεφωνίας., ύδρευσης, κινητής τηλεφωνίας, Εκκαθαριστικό εφορίας)
·                     Δήλωση του γονέα ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του νηπίου. (Συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση του γονέα)
·                      Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή –ΑΔΥΜ (Θα δοθεί από το Νηπιαγωγείο κατά την ημέρα εγγραφής)

·                     Αίτηση του Γονέα- Κηδεμόνα – Υπεύθυνη Δήλωση  (Θα δοθεί από το Νηπιαγωγείο κατ την ημέρα εγγραφής)